SEGRE

MOTOCICLISME

Viñales arrabassa la pole a Màrquez, que sortirà tercer a Losail

El de Figueres, guanyador a Qatar el 2017, comença de nou amb força un Mundial en el qual vol posar la Yamaha en la lluita

Viñales arrabassa la pole a Màrquez, que sortirà tercer en Losail

Viñales arrabassa la pole a Màrquez, que sortirà tercer en LosailEUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de MotoGP Maverick Viñales (Yamaha) va firmar una espectacular Q2 per quedar-se amb la primera pole de la temporada, de cara al Gran Premi de Qatar, per davant d’Andrea Dovizioso (Ducati) i Marc Màrquez (Repsol Honda).

Viñales, guanyador a Qatar el 2017, comença de nou amb força un Mundial en el qual vol posar la Yamaha en la lluita. El de Figueres va dur a terme una gran estratègia i va aconseguir atacar la pole amb un temps de 1:53.546. La jornada va estar marcada per moltes caigudes, enmig de les queixes dels pilots per l’hora tardana i el fred.

La Yamaha es va emportar el primer pols d’un Mundial que defensa Màrquez. El triple vigent campió arribava com a favorit després del vist en els lliures de divendres amb el seu rècord del circuit, però no li va sortir la mateixa volta. El de Cervera va començar lluny en el primer intent i en el segon no li va funcionar la roda de Danilo Petrucci.

El cinc vegades campió de la categoria reina es va haver de conformar amb la tercera posició a la graella, a gairebé dos dècimes de Viñales i només una mil·lèsima pitjor que Dovizioso. Mentrestant, l’altra Repsol Honda segueix posant coses les difícils a un Jorge Lorenzo que va tenir dos caigudes el dia i que sortirà quinzè.

A més, el jove i 'rookie' Fabio Quartararo sortirà cinquè, per darrere de Jack Miller. D’altra banda, Álex Rins (Suzuki), que també va tenir les caigudes, va perdre confiança de cara a la Q2 i haurà de buscar remuntar des de la desena plaça, per davant de Joan Mir i Aleix Espargaró. Valentino Rossi (Yamaha) partirà catorzè.

tracking