Futbol

El Lleida decep davant de l'Olot (0-1)

Primera derrota de l’equip des de l’arribada de Joan Carles Oliva a la banqueta blava

El Lleida decep davant de l'Olot (0-1)JORDI ECHEVARRIA

El Lleida no ha pogut millorar aquesta tarda davant de l’Olot la pobra imatge que va donar fa una setmana davant del Badalona. Fins i tot l’ha empitjorat. Si en la jornada anterior no va passar de l’empat sense gols, avui ha perdut davant de l’equip gironí per 0-1.

És la primera derrota de l’equip de la mà de Joan Carles Oliva, des que aquest va suplir el destituït Gerard Albadalejo. Era el cinquè partit del tècnic lleidatà i, en els quatre anteriors, havia sumat 8 punts dels 12 possibles. Però el balanç dels dos partits consecutius que ha jugat a casa és decebedor: un punt en dos partits.

L’equip, malgrat aquesta derrota, es manté una jornada més en posicions de play off, tot i que és quart i amb els mateix punts, 46, que el cinquè classificat, l’Hèrcules, al que precisament visitarà el pròxim cap de setmana.

El gol de la victòria per a l’Olot l’ha firmat Héctor Simón en el minut 66 de partit.