El Pardinyes perd però seguirà líder

Els lleidatans van arribar al partit amb moltes baixes

Wendell amb la pilota en un instant del partit.

Wendell amb la pilota en un instant del partit.SEGRE

Un Ilerdauto Nissan Pardinyes ple de baixes va caure derrotat ahir davant del Martinenc, que arribava al partit com a dotzè classificat. Malgrat la derrota, els lleidatans es mantenen en el liderat, a dos victòries de la UB Sant Adrià, el seu pròxim rival.

El partit va començar de la pitjor manera per als de Gerard Encuentra. Tan sols havien passat dos minuts de l’inici quan Victor Vinòs es va afegir a la llista de lesionats, que ja comptava amb Adrià Rivas i Albert Lafuente. Malgrat el cop, els lleidatans van aconseguir emportar-se el primer parcial (19-20). En el segon quart, les coses es van torçar per culpa de la permissivitat defensiva del Pardinyes i l’encert exterior dels locals, que van aconseguir elles donar-li la volta al marcador al descans (44-40).

Després del pas per vestidors el Pardinyes va millorar la seua defensa. Tot i així, el cansament per la curta rotació va acabar sent decisiu. Els lleidatans van tenir diversos tirs alliberats per posar-se al davant, però la pilota semblava no voler entrar i la derrota va acabar consumant-se (72-67).