SEGRE

FUTBOL FEDERACIONS

El president de la federació canària substitueix Subies a l'Espanyola

Andreu Subies, durant una assemblea quan presidia la Catalana.

Andreu Subies, durant una assemblea quan presidia la Catalana.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grancanari Antonio Suárez Santana, actual president de la Federació Canària i de la Interinsular de Las Palmas, ha estat nomenat nou vicepresident primer de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), així com a màxim responsable de la comissió econòmica, en substitució del lleidatà Andreu Subies, que va dimitir d’aquest càrrec divendres al ser acusat de desviar fons de la Federació Catalana.

La decisió de promoure el dirigent illenc va ser adoptada en les últimes hores pel president Luis Rubiales. Suárez Santana assumeix les responsabilitats que tenia Subies, que va renunciar als seus càrrecs a la federació per centrar-se en la defensa de les acusacions per les quals està sent investigat judicialment.

Fins ara, Suárez ocupava un lloc de responsabilitat a la junta directiva configurada després de l’elecció de Rubiales com a president de l’RFEF, al ser el responsable de les relacions amb l’LFP i del comitè organitzador de competicions com la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya. “Aquest nomenament representa un il·lusionant repte en el qual posaré tot el meu esforç i coneixement. Espero comptar amb el suport dels meus companys de territorials i de la junta, així com del president Rubiales”, va dir.

tracking