SEGRE

MOTOCICLISME

Màrquez cedeix davant de Dovizioso en la línia de meta

Només 23 mil·lèsimes han separat el lleidatà de l’italià, un final que ja es va viure l’any passat a Qatar

Màrquez cedeix davant de Dovizioso en la línia de meta

Màrquez cedeix davant de Dovizioso en la línia de metarepsol media

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP19) i Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) han repetit la història que ambdós van protagonitzar el 2018 i s’han jugat el triomf en el Gran Premi de Qatar de MotoGP en l’última corba i en l’últim centímetre del traçat de Losail. Si llavors va guanyar el de Forlimpopoli per escassament 27 mil·lèsimes de segon, en aquesta ocasió han estat només 23 les mil·lèsimes amb les quals l’italià avantatjo al lleidatà en la línia d’arribada.

La primera cursa del Mundial ha deixat entreveure la igualtat que s’espera per a aquesta temporada. Mèrit d’això ha estat segurament el treball d’Àlex Rins amb la Suzuki, encara que el barceloní no ha trobat el premi desitjat i s’ha quedat fora d’un podi que ha completat el britànic Cal Crutchlow (Profunda), l’única satèl·lit que ha lluitat de tu a tu amb les oficials de fàbrica.

En Moto2, Àlex Màrquez ha tingut problemes d’agafament dels pneumàtics i només ha pogut ser setè, si bé a mitja carrera va arribar a situar-se en quarta posició. La victòria ha estat per a l’italià Lorenzo Baldassarri.

tracking