SEGRE

TEMPS EXTRA CICLISME

Almatret cita més de 550 ciclistes

La Xallenge David Duaigües arriba a la desena edició amb l'estrena d'un nou format || Els més ràpids de la prova reina van ser Jordi Gallego i Raquel Moya

Un grup de participants durant els instants previs a l’inici de la prova.

Un grup de participants durant els instants previs a l’inici de la prova.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xallenge David Duaigües de BTT va arribar aquest diumenge a la desena edició estrenant un nou format, que va reunir més de 550 participants a Almatret. La prova, en memòria d'un dels cinc bombers que van morir el 2009 durant l'incendi d'Horta de Sant Joan, es va celebrar aquest any un sol dia i en un únic escenari, la zona dels Tossals d'Almatret. Els participants podien optar entre dos recorreguts, un de 22 quilòmetres i 450 metres de desnivell positiu, i un altre de 41 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell positiu.

Més detalls d'aquesta notícia a
 

 

La cita, pensada per gaudir de la naturalesa i l'entorn recordant la figura de Duaigües, no va comptar amb caràcter competitiu, encara que sí que va ser cronometrada. A la prova llarga, el més ràpid en homes va ser Jordi Gallego, amb un temps de 1.56.58, i per la seua part en dones la millor va ser Raquel Moya, amb 2.47.12. D'altra banda, a la prova curta, els més ràpids van ser Jeremy Sánchez i Laura Pallejà, amb un registre d'1.04.07 i 1.23.50, respectivament.

tracking