El Rialp sorprèn empatant al camp de la Seu

Un jugador del Rialp manté la possessió de la pilota davant la persecució de dos rivals.CYNTHIA SANS

La Seu i el Rialp van empatar (3-3) en un encontre molt atractiu. El Rialp, cuer de la lliga, va donar la campanada a l’emportar-se un punt del camp de la Seu, tercer classificat. Al minut 20 els visitants ja guanyaven per 0-2, tot i que la Seu va escurçar distàncies de penal abans del descans (1-2). A la represa, no va canviar res per a cap dels dos conjunts. Ovando va fer somiar els seus anotant l’1-3 que predeia la victòria visitant. Sabarich, dos minuts després, i Rivero al tram final, van truncar l’esperança del Rialp. Malgrat tot els locals no van ser capaços d’endur-se els tres punts i tan sols van salvar un punt. El Rialp segueix cuer però deixa bones sensacions.