El Sudanell exerceix de líder i goleja l'Alcarràs B

El Sudanell va plantejar un partit molt ofensiu, però va aconseguir mantenir la porteria intacta.ÓSCAR MIRÓN

El Sudanell goleja l’Alcarràs B en la victòria més àmplia aquesta temporada i continua en ratxa amb vuit victòries consecutives. Els primers minuts del partit van ser els més igualats, amb un Alcarràs B molt defensiu i amb poques oportunitats.

Malgrat tot, el líder va aconseguir marcar dos gols abans d’arribar al descans. A l’iniciar la segona part el Sudanell va augmentar l’ofensiva i amb un hat-trick d’Hernández va sentenciar el definitiu 8-0. Després de l’encontre, el Sudanell es va reafirmar com a líder en solitari i l’Alcarràs B baixa un lloc a la classificació i dóna pas a l’Aitona.