SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ FEMENINA

El Villart Logístic, en zona de descens

Les lleidatanes cauen a la pista del Girbau Vic (4-2)

Svetlana Bakhtina en una imatge d’arxiu.

Svetlana Bakhtina en una imatge d’arxiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balaguer Villart Logístic va ser derrotat ahir a la pista del Girbau Vic (4-2) i cau en zona de descens, a falta de quatre jornades per a la conclusió de la Lliga. En aquests últims partits les de la capital de la Noguera s’hauran d’enfrontar als complicats xocs davant del Linares, el segon classificat, i l’Irun, el quart. Tot i així, també s’enfrontaran al Rivas i al Santa Eulària, els dos equips que el precedeixen a la classificació i amb els quals es jugarà la permanència.

La primera a jugar al partit per part de les de Balaguer va ser Alba Prades, que va caure davant de la local Po-Hsuain Lin per 3-0 (11-8, 11-5, 11-6).En el segon enfrontament del partit, Natalya Prosvirnina va tornar a igualar el marcador després de superar la seua rival, Ana García, per 0-3 (6-11, 5-11, 8-11). A continuació va ser el torn de Svetlana Bakhtina, que no va poder donar continuïtat al triomf de la seua companya i va caure per 3-0 contra Zhipei Wang.

En les últimes jornades el Villart tindrà dos xocs clau per a la permanència: Irun i Santa Eulària

Amb 2-1 al marcador, es va arribar al partit de dobles, que va enfrontar Lin i Wang per part del Vic i Prosvirnina i Bakhtina pel Villart. Malgrat que les locals es van emportar el primer punt, finalment van ser les de Balaguer les que es van endur el duel per 1-3 per tornar a igualar el marcador (11-5, 11-13, 11-9, 11-8).

En el següent xoc, tanmateix, Prosvirnina va cedir amb Lin per 3-1 (11-13, 11-8, 11-9, 11-8). I a l’enfrontament definitiu, Prades no va poder evitar la derrota de les de Balaguer després de caure contra Wang per 3-0 (11-2, 11-7, 11-5).

tracking