MÚIXING CAMPIONAT D?ESPANYA

Els lleidatans Marta Bosch i Ramon Armengol, campions d'Espanya a Beret

Ismael Mediavilla, a l’esquerra, va acabar subcampió en ‘skijoring’. La prova aranesa va congregar 150 participants durant els dos dies de competició.GOS ÀRTIC/EUGENI SUNYER

El Campionat d’Espanya de múixing de neu va abaixar ahir el teló a Beret amb la victòria de dos lleidatans, Marta Bosch, que va conquerir el títol estatal d’esprint en la categoria de skijoring femení tirat per un gos, i Ramon Armengol, que ho va aconseguir en veterans. La resta de campions en aquesta especialitat van ser l’aragonès Anaven Vicente i el català Víctor Carrasco. En trineus, els guanyadors van ser el valencià Ismael Piñol, els navarresos Kimetz Etxabe i David Neira, els catalans Lázaro Martínez i Pablo Ruiz, l’aragonesa Elena Andrés, el basc Jon González, la gallega Mónica Touriño i la madrilenya Susana Marchal. En mitjana distància es van imposar el català Carles Franch, amb dotze gossos, i el navarrès Baltasar Gallardo, amb sis.