FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

Triomf de l'AEM davant del cuer

L’AEM va haver d’esforçar-se més del previst contra un Mallorca ultradefensiu || Les lleidatanes fan un pas important cap a l’ascens a Primera B

Una acció del partit que van disputar ahir AEM i Igualada al terreny de joc lleidatà.MAGDALENA ALTISENT

L’AEM va haver d’esforçar-se més del que s’esperava ahir per superar el Mallorca Toppfotball, el cuer del grup 3 de Segona divisió (1-2).

Les lleidatanes van xocar tot just començar el duel amb un plantejament ultradefensiu d’unes balears que, malgrat el resultat, no van arribar mai a generar excessiu perill sobre la porteria de Subies. Amb aquesta nova victòria, la quarta consecutiva, les de Roger Lamesa, que segueixen terceres a la taula classificatòria, fan un pas més cap a l’ascens a la nova Primera B.

L’inici de l’encontre va ser de nervis per a les jugadores de l’AEM, que es veien incapaces de superar el mur defensiu plantejat per un conjunt balear, en principi assequible. Malgrat tot, amb el pas dels minuts l’AEM va començar a sentir-se més còmode sobre la gespa i va començar a atansar-se a la porteria local, encara que sense generar ocasions clares.

D’aquesta manera, el primer gol va arribar en una jugada a pilota parada al minut 20. Pixu va avançar l’AEM de cap després d’un córner servit per Barreira. Malgrat el gol, el Mallorca no va canviar el plantejament i va seguir amb la sòlida defensa de cinc jugadores.

Després del descans, Pixu va desencallar el matx amb una bona jugada personal. La davantera lleidatana va provocar un penal que Natàlia va convertir en el 0-2 que va donar tranquil·litat a l’AEM.

No obstant, un error a la sortida d’un córner va permetre a la local Dina retallar distàncies per al Mallorca. El gol local, tanmateix, va acabar quedant en res, ja que l’AEM es va mantenir sòlid per aconseguir emportar-se uns tres punts claus per a la lluita per mantenir-se a les places d’ascens.