Triomf merescut i balsàmic de l'EFAC

L’EFAC guanya el Vilanova amb un gol d’Amine a l’últim minut || Amb els tres punts els de Paco Márquez pugen dos posicions aprofitant l’empat entre el Mollerussa i l’Andorra

Els jugadors de l’EFAC van celebrar un important triomf després de quatre derrotes consecutives.NICOLÁS ARLANZÓN

L’EFAC Almacelles va trencar la mala ratxa de resultats davant del Vilanova, el qual va superar per un ajustat i merescut 2-1 gràcies a les dianes de Bosch, a la primera part, i d’Amine a prop del final.

Gran primera part de l’EFAC, que arribava al partit pressionat pels últims mals resultats i davant d’un rival incòmode, però es va mostrar decidit a deixar enrere els fantasmes davant del seu públic. Els de Paco Márquez, molt sòlids en defensa, van tenir les millors ocasions del primer temps. La primera va ser per a Òscar Canadell, que va rematar després d’una bona triangulació amb Bosch, que Nito va tallar. Poc més tard Viladegut va estavellar al pal una bona rematada amb l’esquerra. Bosch va obrir el marcador al minut 37, a l’aprofitar una sèrie de rebots i marcar l’1-0. El mateix Bosch hauria pogut ampliar la diferència poc abans del descans, però la seua rematada, a passada de Roger Canadell, es va estavellar al travesser. Pitjor ho va passar l’EFAC a la segona part. Pinilla va empatar amb una rematada creuada als dos minuts de la represa (1-1). Jordi Chiné va salvar l’1-2 en diverses ocasions. També el porter visitant va salvar els seus al rebutjar un xut de Juclà al 61. El mateix Juclà la va tenir al 72, però no va poder marcar. Tampoc sengles ocasions dels germans Canadell no van acabar en gol gràcies a l’encert de Nito. Amb el temps a punt de complir-se, Amine va culminar a plaer el 2-1 una gran contra de Roger Canadell.