Un gol al temps afegit condemna el Girona a una nova derrota a Montilivi

Stuani

405648_1.jpgEFE

Un gol de Ferran Torres al temps afegit va sentenciar el Girona a Montilivi, on els d’Eusebio Sacristán no sumen els tres punts des del 27 d’octubre passat. El Girona va començar dominant a partir de la possessió de la pilota i fins i tot va estar a punt d’avançar-se en el marcador per mediació de Pere Pons, que va obligar Neto a estirar-se per desviar un potent cop amb l’esquerra des de fora de l’àrea.

Però van ser els valencians els que van estrenar l’electrònic. Al minut 14, Rodrigo Moreno va filtrar una gran passada a l’esquena de Jonás Ramalho perquè Guedes es plantés sol davant de Bono, que va batre amb un xut ajustat al pal esquerre.

El gol no va calmar l’ímpetu del Girona. El premi a l’esforç li va arribar al minut 22, quan Ramalho va restablir l’empat al rematar de cap una falta magistralment servida per Àlex Granell.

Stuani, abans del descans, podria haver capgirat el marcador, però la seua rematada de cap va sortir vorejant l’escaire. Tot just un minut després, Espinosa va desviar, sobre la línia de gol, una rematada de Guedes. La segona meitat va arrancar amb el mateix guió. El Girona era el que controlava la situació, però va ser el València el que es va trobar amb el gol gràcies a un preciós xut de Parejo des de la frontal.

Però lluny de conformar-se, Eusebio va donar entrada a Porro i Roberts per obrir per les bandes i el resultat va ser l’empat, obra de Stuani de penal al minut 83.

Però a l’últim sospir, ja al temps afegit, Ferran Torres es va escapolir de Bono i va marcar el 2-3 definitiu a porta buida per a desesperació local.