El Tamarit reobre distàncies amb el descens

El Tamarit ha guanyat quatre dels últims sis partits disputats a la recerca d’aconseguir la salvació.ALBA RIVERA

Segona victòria consecutiva del Tamarit, que va aconseguir sumar els tres punts en l’enfrontament (3-1), en un partit en el qual els de la Llitera van ser superiors des de l’inici. Amb aquests tres punts, el Tamarit continua allunyant-se del descens i és més a prop d’aconseguir l’objectiu de la permanència. El Tamarit va dominar el duel des del servei inicial i en tan sols sis minuts va aconseguir avançar-se en el marcador (1-0). Les ocasions locals van poder ampliar la diferència, però van ser els visitants els que es van trobar amb el gol en el seu primer acostament a l’àrea del Tamarit (1-1). L’equip local no es va ensorrar i amb un gol de falta de Romero va aconseguir tornar a posar-se davant per arribar al descans 2-1.

Després del pas per vestidors, el control del Tamarit es va mantenir des de l’inici. Va tenir diverses ocasions el conjunt local que, fins i tot, va llançar un penal que no va entrar al minut 50. Finalment, Alexis Espinosa va finalitzar amb gol una gran jugada del Tamarit per posar el 3-1 amb el qual sentenciaria el partit.