SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Dembélé, quasi descartat

El francès no es va entrenar ahir i tot apunta que Valverde no arriscarà || Alba firma la renovació, que arriba “en el millor moment de la meua carrera”

Les primeres plantilles femenina i masculina del Barça es van fer ahir la foto oficial conjunta de la temporada.

Les primeres plantilles femenina i masculina del Barça es van fer ahir la foto oficial conjunta de la temporada.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’un dia de descans, el Barça va tornar ahir als entrenaments per preparar el partit decisiu de demà de la Lliga de Campions contra l’Olympique de Lió amb la gran absència d’Ousmane Dembélé, que contra el Rayo es va fer una petita elongació al bíceps femoral. Tot i que fins avui no es revelarà si entra o no a la convocatòria, el gal està pràcticament descartat, ja que Valverde no vol arriscar-se que la lesió s’agreugi i perdi el jugador per un període més llarg en el tram decisiu de la temporada.

D’altra banda, Jordi Alba va firmar ahir la renovació pel Barça fins al dia 30 de juny del 2024 i amb una clàusula de 500 milions d’euros, una notícia que arriba, va dir, en el seu millor moment, tant personal com esportiu. “Gràcies a la meua dona i al meu fill, tinc una estabilitat emocional tremenda, em sento ple en tots els aspectes de la meua vida i això es reflecteix en el terreny de joc. Ara em cuido molt més que abans, he madurat molt com a futbolista i com a persona i, a punt de complir trenta anys, em sento en el millor moment de la meua carrera”, va assegurar durant l’acte de renovació.

El lateral va afegir que “tant de bo Leo Messi es quedi el temps que jo hi sigui perquè ho gaudiré moltíssim. Ell et fa millor jugador”.

Un testimoni nega que Rosell exigís comissions

Dirk Hollstein, exdirectiu d’International Sports Events (ISE), va dir ahir al judici de l’expresident Sandro Rosell que aquest no li va demanar comissions il·legals per intermediar perquè una televisió de l’Aràbia Saudita obtingués el 2006 drets de partits de la selecció de futbol del Brasil. La Fiscalia acusa els sis processats d’haver participat en el blanqueig de vint milions d’euros de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), dels quals s’estima que Rosell podria haver-se quedat suposadament amb almenys 6,5 milions.

Les primeres plantilles femenina i masculina del Barça es van fer ahir la foto oficial conjunta de la temporada.

Les primeres plantilles femenina i masculina del Barça es van fer ahir la foto oficial conjunta de la temporada.FC BARCELONA.CAT

tracking