SEGRE

DEPORTES

La Cursa SED espera un miler de participants

La prova es disputa aquest diumenge, amb sortida i arribada al col·legi Maristes || La recaptació es destinarà a 9 projectes solidaris

La prova solidària es va presentar ahir a la regidoria d’Esports de la Paeria.

La prova solidària es va presentar ahir a la regidoria d’Esports de la Paeria.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa SED, amb marcat caràcter solidari, arribarà aquest diumenge vinent a la cinquena edició amb l’objectiu d’arribar de nou al miler de participants –actualment la inscripció ja se situa sobre els 300– i superar els 12.000 euros que es van recaptar l’any passat. Totes les aportacions que es rebin, ja sigui a través de les inscripcions o de donacions personals, aniran destinades a nou projectes de cooperació que l’ONG Solidaritat, Educació i Desenvolupament té previst impulsar aquest any a Tanzània, República Centreafricana, el Paraguai i Haití sota el lema “Mou-te per la pau”. En l’àmbit esportiu, la prova, que tindrà la sortida (10.30 hores) i l’arribada al col·legi Maristes, oferirà als participants dos opcions: una carrera atlètica de 5 quilòmetres de recorregut i una caminada de 3,5. El circuit discorrerà per l’avinguda de Madrid, la canalització del riu fins a arribar als Camps Elisis, i a continuació es dirigirà cap a la rambla de Ferran i avinguda Madrid.

El preu de la inscripció és de 12 € per a la cursa i 10 per a la caminada, tot i que hi ha preus especials per a famílies i clubs. També hi ha un Dorsal 0 perquè qui ho desitgi pugui fer aportacions econòmiques malgrat que no hi participi per destinar-les al projecte solidari.

tracking