SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Agramunt aplega 800 atletes a la Cursa de la Dona

Rècord de participació en aquesta setena edició de la prova, que se celebrarà diumenge || Tindrà caràcter solidari contra el càncer

Una imatge de la Cursa de la Dona d’Agramunt de l’any passat.

Una imatge de la Cursa de la Dona d’Agramunt de l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa de la Dona d’Agramunt, que tindrà lloc aquest diumenge, espera arribar als vuit-cents corredors, la qual cosa representaria un rècord de participació de les set edicions.

La sortida de la cursa, que no té caràcter competitiu, està prevista a les 11.00, però hi haurà activitats preliminars des d’una hora abans amb una sessió de zumba a càrrec del Gimnàs Batec. Durant tot el matí els participants es podran fer fotos al photocall oficial de la prova o pintar-se la cara. Una vegada finalitzin aquestes activitats, els Tabalers de l’Espetec (el tabal o tabalet és un instrument musical de percussió de forma cilíndrica, amb dos membranes –normalment de cuir–, que emet un so indeterminat) seran els encarregats d’amenitzar la festa i acompanyaran els corredors fins a l’arc on es donarà la sortida.

La samarreta oficial i l’avituallament d’arribada, a més de la possibilitat d’entrar al sorteig de més de trenta obsequis, són algunes de les contrapartides a les quals tindran dret els corredors per inscriure-s’hi per sis euros.

D’aquests sis euros, un es destinarà a l’Associació Catalunya Contra el Càncer, continuant amb el caràcter solidari que ha tingut la Cursa de la Dona d’Agramunt des de la segona edició. La prova està organitzada per l’ajuntament d’Agramunt i hi col·laboren entitats i empreses locals.

tracking