SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: “Serà complicat entrar en zona de 'play-off”

El tècnic de l’ICG Força Lleida diu que han “d’acabar al més amunt possible”

Eric Stutz, durant el partit de divendres contra el Granada.

Eric Stutz, durant el partit de divendres contra el Granada.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, tècnic de l’ICG Força Lleida, va esbufegar quan se li va preguntar ahir sobre les opcions de play-off, ja que per a ell “serà complicat entrar en aquesta zona. No és que siguem a anys llum dels nou primers, però faria falta guanyar 7 o 8 partits dels que queden i treure d’aquests llocs dos equips, comptant que el Palma va cap amunt. Llavors, qui treus? El que hem de fer és guanyar i acabar al més amunt possible. Si en guanyem 17, millor que 14. Per això ha fet un esforç el club fitxant els dos últims jugadors, perquè no es contempla abaixar els braços. Això és el que no volem”, va afegir. Tanmateix, Serna va dir que el primer objectiu és guanyar demà el Reial Canoe. “És un partit que tenim marcat des del principi de la temporada. Si guanyem faríem un pas gairebé definitiu per a la permanència, encara que no sigui matemàtic. És veritat que no entrava dins dels nostres plans guanyar l’últim partit al Granada, no comptàvem amb aquesta victòria, però sempre en volem més i no serà fàcil”.

Per al partit a Madrid, el tècnic de l’ICG Força Lleida no espera poder comptar encara amb l’aler Filip Djuran, que continua recuperant-se de la lesió. “Aquesta setmana de doble partit –dimarts l’ICG juga a casa contra el Barça B– li arriba massa aviat, no creiem que pugui arribar a temps, encara que estem treballant-hi”. A més, el nord-americà Eric Stutz no s’ha pogut entrenar des de dilluns per un fort cop, encara que sí que espera poder comptar amb ell davant del Canoe, que compta entre les seues files amb el MVP de la LEB Or, Tyson Pérez. Serna sí que tindrà problemes per completar la convocatòria, ja que continuen de baixa Fernando Sierra i Massine Fall, a més dels vinculats Albert Lafuente i Víctor Vinós, la qual cosa debilita la zona exterior de l’equip.

Segueix recuperant-se de

D’altra banda, ahir es van jugar els 15:40 restants del Palma-Castelló, que van haver de tornar a disputar-se a causa d’un error a l’acta del partit corresponent a la jornada 17. El partit, que es va reprendre amb 50-56 a favor dels visitants, va acabar 71-87 i els castellonencs van sumar el seu desè triomf.

tracking