SEGRE

DEPORTES

Valverde: “Tots tenim il·lusió per guanyar la Champions”

Valverde diu que “hem fet una gran eliminatòria a l’anada i a la tornada”

Els aficionats del Lió es van concentrar a la plaça d’Artós, al barri de Sants.

Els aficionats del Lió es van concentrar a la plaça d’Artós, al barri de Sants.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar que “tots tenim una gran il·lusió per guanyar aquesta Champions” i preveu uns quarts de final molt oberts, sense voler pronunciar-se per quins rivals vol evitar al sorteig de demà: “Si ho dic segur que ens cau”, va fer broma.

Encara que va reconèixer que amb el 2-1 va patir una mica, no va voler centrar el partit en aquell moment i va valorar que el Barcelona va ser just guanyador de l’eliminatòria. “Hem fet un primer temps increïble i ens en podríem haver anat al descans amb un resultat més ampli. Valoro el fet que hem superat el moment de dificultat i hem sabut tenir tranquil·litat. Hem fet una gran eliminatòria tant en el partit d’anada com en el de tornada”, va afegir.

Els seguidors del Lió van cridar consignes abans del duel com “Puta Barça” i “Puta Catalunya”

Sobre l’actuació de Coutinho va dir que “ha fet un partit molt complet. És un jugador que en moments difícils sempre respon bé. És important que agafi confiança i això ens dóna moltíssimes coses”.

Sobre el fet que hi hagi quatre equips anglesos a quarts de final, va comentar que “altres anys han caigut abans. Ja veurem l’any que ve com va”. I de nou va elogiar Messi: “Quan agafa la pilota ja sabem el que transmet a l’equip, al públic i al rival.”

Messi, per la seua part, va comentar que “amb el 2-1 ens hem complicat una mica nosaltres sols. Per sort de seguida ha arribat el 3-1 i ja hem estar més tranquils”. Sobre possibles rivals va dir que “a hores d’ara tots els rivals són complicats. La Juve? Cristiano va estar impressionant contra l’Atlètic”.

tracking