SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Joan Carles Oliva: "Cada jugador sap que ha de donar el millor"

Joan Carles Oliva nega que el vestidor estigui “tocat” pels mals resultats

Alguns dels aficionats del Lleida que van adquirir ahir bitllet i entrada per a Alacant.

Alguns dels aficionats del Lleida que van adquirir ahir bitllet i entrada per a Alacant.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Joan Carles Oliva, va reconèixer que no està content amb els dos últims resultats, però es va mostrar confiat en la capacitat de l’equip per superar aquesta situació. “L’equip pot jugar molt millor”, va explicar ahir. També va negar que els jugadors estiguin malament anímicament: “Sincerament, crec que el vestidor no està tocat –així ho va dir Albístegui el dia anterior–. Estan passant per un període complicat, però una cosa és que les sensacions no siguin bones i una altra que el vestidor estigui tocat. Seria així si els jugadors, un per un, no transmetessin res Però no és així. La predisposició de tots ells és increïble”, va afegir el tècnic.

Pel que fa als dos partits a casa, en els quals s’han escapat cinc punts, va dir: “Davant del Badalona vam jugar un partit horrorós. Aquella nit em va costar dormir. Però davant de l’Olot la sensació va ser diferent i crec que no vam merèixer perdre. Vam tenir ocasions, però va sortir creu. Potser davant del Badalona no vam merèixer el punt, però davant de l’Olot no vam merèixer perdre”, va insistir. Conscient que només queden deu partits perquè acabi la fase regular de la Lliga i que no hi ha gaire temps, va dir: “Suposo que cada jugador és conscient del que s’hi juga. Cada jugador sap el que ha de fer i que cada un ha de donar la seua millor versió. Espero la màxima exigència de cada un d’ells”, va advertir.

La Lliga entra a la recta final i el tècnic del Lleida diu que “l’equip pot jugar molt millor”

Respecte al partit de demà davant de l’Hèrcules, va reconèixer que un triomf seria “un punt d’inflexió important”. Els dos equips ens juguem el mateix en aquest moment, som allà, en el límit de la zona de play-off” i va afegir que “som dos equips igualats, amb una idea semblant del joc i espero que siguem capaços de trobar les seues debilitats. Preveig un partit igualat”.

El club omple un primer autocar d’aficionats per anar a Alacant Els aficionats del Lleida ja han omplert un primer autocar per anar demà a l’estadi Rico Pérez d’Alacant i animar l’equip en el seu vital encontre davant de l’Hèrcules. A les oficines del club es van començar a repartir ahir els tiquets i les entrades per al matx, previst a les 19.00 hores. L’afluència d’aficionats va ser constant al llarg de la tarda i no només es va completar un primer autocar, amb cinquanta places, sinó que també es va començar a omplir el segon. Avui és l’últim dia per apuntar-se al desplaçament del club, de manera que se sabrà si es completa el segon autocar o, fins i tot un tercer. Els horaris són de 16.30 a 20.30.

tracking