SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Dembélé, de baixa entre tres i quatre setmanes

Es perdrà quatre partits de Lliga al lesionar-se dimecres en el duel amb el Lió

Dembélé celebra amb Messi i Alba el gol que va marcar dimecres en el triomf amb el Lió per 5-1.

Dembélé celebra amb Messi i Alba el gol que va marcar dimecres en el triomf amb el Lió per 5-1.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter barcelonista Ousmane Dembélé es va trencar el bíceps femoral de la cama esquerra durant el partit de dimecres de vuitens de final de la Champions contra l’Olympique de Lió i estarà entre tres i quatre setmanes de baixa, segons va informar ahir l’entitat blaugrana.

El francès va jugar els últims vint minuts del partit, en substitució de Philippe Coutinho, després que el tècnic blaugrana Ernesto Valverde l’hagués reservat pels problemes físics que el van obligar a retirar-se en el partit de lliga davant el Rayo Vallecano.

En cas que compleixin els pronòstics mèdics, Dembélé es perdrà quatre partits de LaLiga (Betis, Espanyol, Vila-real i Atlètic de Madrid) i podria estar preparat per a l’anada dels quarts de final de la Champions (10-11 abril).

Aquesta nova lesió de Dembélé ha obert un front al club blaugrana, segons va informar Sport. La raó és que es tracta d’una recaiguda i, des d’alguns sectors del vestidor consultats per l’esmentat diari, s’entén que podria ser producte d’una “negligència” dels metges de l’entitat per haver-li donat l’alta mèdica sense estar totalment recuperat d’uns problemes físics que ja el van obligar a retirar-se del partit contra el Rayo Vallecano.

D’altra banda, la plantilla no s’entrenarà fins avui, divendres, que serà quan comenci a preparar el partit de diumenge davant del Betis.

tracking