SEGRE

ESQUÍ COPA DEL MÓN

Mikaela Shiffrin i Dominik Paris guanyen el supergegant a Grandvalira

Mikaela Shiffrin i Dominik Paris.

Mikaela Shiffrin i Dominik Paris.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’italià Dominik Paris i la nord-americana Mikaela Shiffrin van conquerir el Globus de Cristall en supergegant, a les finals de la Copa del Món que es disputa a l’estació andorrana de Grandvalira. L’italià va creuar la meta del supergegant en primera posició amb un temps d’1’20”42. Arribava com a líder de la classificació general i com a únic rival tenia l’austríac Vincent Kreichmayr, però aquest va finalitzar en tercera posició a 0”44 del de Merano. El podi el va completar el suís Mauro Caviezel.

En categoria femenina, Mikaela Shiffrin continua conquerint títols i el Globus de Cristall de supergegant després d’acabar quarta a la pista Àliga, amb un temps de 1’24”35. La nord-americana va fer el mateix temps que l’austríaca Nicole Schmidhofer, campiona del Globus de Cristall en descens dimecres, que va acabar tercera de la general. “L’objectiu que tenia era acabar i no m’importava la posició, però m’ha tocat ser agressiva a la part tècnica perquè he perdut velocitat”, va comentar Shiffrin, que només necessitava 36 punts per aixecar un nou Globus de Cristall.

La guanyadora del supergegant va ser l’alemanya Viktoria Rebensburg (1’23”91). Al podi de la prova la van acompanyar Tamara Trippler i Federica Brignone.

tracking