SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

A l'assalt del tercer lloc

Un Cadí en forma rep l’Al-Qázeres amb l’objectiu de guanyar i que perdi el Gernika || Un triomf separa les basques de les lleidatanes

Geo Bahí, la capitana del Cadí, intenta anotar davant de dos rivals.

Geo Bahí, la capitana del Cadí, intenta anotar davant de dos rivals.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu rep avui l’Al-Qázeres (19.45 hores) amb l’objectiu d’assegurar l’avantatge de pista als play-offs i optar a la tercera plaça del Lointek Gernika, del qual els separa una victòria. Amb les lleidatanes, el conjunt extremeny esgota les opcions de col·locar-se als play-offs, malgrat que arrossega una dinàmica negativa de tres derrotes consecutives.

La victòria de la darrera jornada a València, rival directe amb una victòria menys, ha consolidat les aspiracions d’un Cadí en un gran moment de joc i amb una Andrea Vilaró que està sent l’estrella de l’equip en cada partit. El tècnic de l’equip urgellenc, Bernat Canut, admetia que “arribem bé i mentalitzats que no podem confiar-nos. Serà molt important imposar un ritme molt alt al llarg de tot el partit per castigar el Càceres”.

Canut va incidir que l’objectiu és “assegurar la quarta plaça, però estarem preparats per si falla el Gernika. L’evolució de l’equip ha estat molt bona no només a nivell tàctic, sinó també mental, i ho vam tornar a demostrar davant del València”.

El tècnic del Cadí, que una jornada més comptarà amb totes les seues jugadores disponibles, va dir sobre aquesta qüestió que “no és casualitat que no hi hagi lesions pel gran treball del preparador físic [Xavi Miñambres] i el fisioterapeuta [Xevi Calm]”.

tracking