SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Era un partit clau i no hem estat bé”

Jorge Serna diu que “estem tristos per la derrota” || “Ens han dominat el rebot”

El lleidatà Sergi Quintela penetra a cistella davant del jugador del Canoe, De la Rúa, en una acció del partit d’ahir.

El lleidatà Sergi Quintela penetra a cistella davant del jugador del Canoe, De la Rúa, en una acció del partit d’ahir.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Era un partit superclau per a nosaltres i no hem estat tot el bé que ens hagués agradat.” Jorge Serna es va mostrar autocrític després de la derrota soferta ahir a la pista del Canoe i va lamentar tant la falta d’intensitat defensiva com la d’encert. “Hi ha hagut un moment en el tercer quart en què n’hem ficat alguna”, va ironitzar en un moment de la roda de premsa.

Serna va començar la seua compareixença dient que “la veritat és que estem tristos per la derrota, perquè hem estat a prop de poder treure endavant el partit”. Va explicar que “ha estat un duel molt dur. Ells han lluitat molt intensament i prova d’això són els catorze rebots en atac que ens han capturat. Han dominat el rebot a la nostra cistella i així és difícil que puguem fer el nostre joc”.

El tècnic va assenyalar que “havíem parlat durant la setmana del tema del rebot defensiu, però la veritat és que hem estat incapaços de controlar-lo”. Va continuar explicant que “el partit ha començat amb un Canoe més endollat... I encara que no se n’anaven al marcador, nosaltres no acabàvem d’estar còmodes a la pista. Ens anotaven amb certa facilitat i ofensivament no estàvem prou fins. Tota la primera part ha estat així”, va admetre.

Va dir que “hem parlat de sortir més durs i intensos en el tercer quart, però ha estat al contrari. Fins i tot en algun moment ens han passat per sobre, encara que hi hem continuat creient i ens hem mantingut dins del partit”. D’altra banda, va comentar també que “no tenim temps per lamentar-nos, ja que dimarts ens ve el Barcelona i ens exigirà el cent per cent”, va dir amb referència a l’imminent derbi.

tracking