SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

La directiva del Balaguer es presentarà a la reelecció

Aiguadé assumeix el descens i la responsabilitat de tornar a pujar l’equip

La junta directiva del Balaguer, ahir durant la celebració de l’assemblea extraordinària.

La junta directiva del Balaguer, ahir durant la celebració de l’assemblea extraordinària.J.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antonio Aiguadé, president del Balaguer, va assumir ahir, durant l’assemblea general extraordinària, el descens de l’equip a Segona Catalana i va anunciar la intenció de la junta que presideix de presentar-se a les eleccions a final de temporada i assumir la responsabilitat de tornar l’equip a Primera Catalana. El club havia convocat els socis per explicar la situació econòmica i esportiva i a la sala d’actes de l’ajuntament es van reunir una vintena de socis, la majoria pares de jugadors de la base. Com és preceptiu, abans d’iniciar l’assemblea es va llegir l’acta anterior, que datava de l’agost del 2016, quan es va fer l’última.

Pel que fa a la situació econòmica, Aiguadé va explicar que quan va entrar al club, fa quatre anys, va trobar un deute de 150.000 euros, que ha reduït a una mica menys de 50.000. En aquest sentit, va responsabilitzar el que va ser coordinador de la base, Roger Giribet, d’haver generat un dèficit d’“entre 15.000 i 20.000 cada una de les tres últimes temporades que hi va ser” per “mala gestió”, ja que “becava jugadors de fora, que no pagaven i en portava entre cinquanta i seixanta cada any”. Sobre la situació esportiva, va analitzar cadascuna de les temporades en què ha estat el president i, sobre l’actual, va dir que “el projecte del director esportiu, Juli Bergé, ha fracassat”. Va admetre que es van precipitar al destituir Toni Menchón a la cinquena jornada i va repartir la responsabilitat entre “la directiva, els diferents cossos tècnics i els jugadors”, alhora que va assumir que va ser un error la contractació de Virgilio Hernández.

Va afegir que “som a un pas de Segona Catalana, malgrat que mentre hi hagi opcions matemàtiques lluitarem”, però va anunciar la intenció de “fer un equip fort” a Segona per tornar a pujar com més aviat millor. Va admetre que estan buscant un davanter centre. També entrenador per a la temporada vinent.

Així mateix, va explicar la situació de la demanda civil que van presentar fa un parell d’anys cinc exjugadors i extècnics del club, reclamant un deute conjunt d’uns 15.000 euros. Va assegurar que no té intenció de fer-se’n càrrec i els va remetre a anar els jutjats.

tracking