SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Un exjugador del Lleida, amb la selecció espanyola de Luis Enrique

Jaime Mata, ahir amb la samarreta de la selecció espanyola.

Jaime Mata, ahir amb la samarreta de la selecció espanyola.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique, seleccionador espanyol, ha convocat per primera vegada l’exjugador del Lleida Jaime Mata. El tècnic va fer pública ahir la convocatòria per als dos primers partits de la fase de classificació a l’Eurocopa 2020, davant de Noruega a Mestalla, el pròxim dia 23, i Malta a Ta’ Qali el dia 26 i hi va incloure vuit novetats: Bernat, Sergi Gómez, Jesús Navas, Dani Parejo, Canales, Fabián Ruiz, Iker Muniain i l’esmentat Jaime Mata. Completen la llista De Gea, Kepa, Pau López, Gayá, Jordi Alba, Hermoso, Íñigo Martínez, Sergio Ramos, Sergi Roberto, Busquets, Rodri, Ceballos, Morata, Rodrigo i Marco Asensio.

Mata està vivint als seus trenta anys una temporada històrica. Amb el Getafe ha debutat a Primera i porta quinze gols. “Sento una alegria immensa per l’oportunitat que m’està oferint Luis Enrique. Estic molt feliç i molt orgullós per tota la gent que m’estima” i va qualificar aquest dia com a “inoblidable i de moltes emocions”. El Lleida espera saber si li correspon alguna compensació econòmica, ja que va jugar al club entre el 2012 i el 2014.

D’altra banda, Luis Enrique no va voler valorar una pregunta sobre Piqué, que jugarà amb Catalunya. “No parlo de jugadors que no són a la llista.”

tracking