FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Lleida B i el Mollerussa empaten en un partit de domini altern

El Lleida B i el Mollerussa empaten en un partit de domini altern || Els del Pla d’Urgell es van avançar dos vegades i tots els gols es van marcar en quinze minuts a la segona part

Un jugador del Mollerussa porta la pilota perseguit per un altre del Lleida B, ahir durant el partit a Gardeny.ITMAR FABREGAT

El Lleida Esportiu B i el Mollerussa van firmar taules al derbi lleidatà de la jornada de Primera Catalana. Va ser un encontre disputat, en el qual els locals van tenir les ocasions durant el primer temps i els visitants a la represa, quan van arribar tots els gols del partit, en quinze minuts al començament de la segona part.

Als de Josep Maria Turull els va costar adaptar-se a les circumstàncies del terreny de joc del Municipal de Gardeny, fet del qual van treure profit els de Jordi López Mena. Els del Segrià van crear perill sobretot a partir de la pilota aturada i l’estratègia, però Joan Marc va evitar la diana local. Passats aquests primers minuts de setge blau, el joc es va anivellar una mica, encara que els visitants no van arribar a crear ni una sola ocasió.

Després del descans, el Lleida B va tardar quatre minuts a neutralitzar cada un dels gols visitants

Després del descans, el conjunt visitant va sortir amb més pausa i va poder apropiar-se de la possessió i del domini del duel. Això va donar peu al gol que va desfer l’empat inicial i que va ser l’avantsala del carrusel de dianes del matx, que es van comprimir en tot just quinze minuts. Al minut 51, una falta lateral del Mollerussa sacada en diagonal va ser novament centrada a l’àrea i Tàpies va rematar al primer pal (0-1).

Després del gol, semblava que el timó el continuaven portant els de Turull, però quatre minuts després va arribar l’empat del Lleida B. Adrià Gené va cedir la pilota d’esquena a l’àrea, va tornar a rebre guanyant la posició a Tàpies i, encara que el seu xut va ser repel·lit per Joan Marc, Pak va recollir el rebuig per aconseguir l’empat (1-1).

Amb prou feines havien passat set minuts quan el Mollerussa va tornar a avançar-se en un duel del qual semblava dominador, però que cada vegada estava més trencat. Novament, Tàpies va ser l’encarregat de marcar-lo, aquesta vegada rematant sol de cap des del punt de penal un córner (1-2). Però no va haver-hi temps perquè els del Pla poguessin celebrar-ho. Al cap de quatre minuts, Iker Cortés, que acabava d’entrar al camp, va fer el 2-2 després d’una falta lateral servida per Vice (2-2). A partir d’aleshores, el Mollerussa va estar més a prop de marcar el gol que desequilibrés el resultat, amb dos ocasions clares, una de les quals al pal. L’empat deixa el Mollerussa amb 40 punts, a cinc de la promoció, tot i que se li resisteix la victòria i suma quatre empats i una derrota en cinc partits. El Lleida B, per la seua part, queda desè amb 30 punts, i continua sense perdre després de sis partits, dels quals n’ha guanyat tres.

Mena: “L’empat és just, els dos hem fallat ocasions clares” L’entrenador del Lleida B, Jordi López Mena, va dir que “l’empat és just” i que “els dos equips hem fallat ocasions clares”. Tot i així, va deixar clar que el seu equip va ser “molt superior” al Mollerusa, i va reconèixer que va ser “lleugerament superior” al segon temps. El seu homòleg, Josep Maria Turull, va dir que l’empat els va deixar “mal sabor de boca perquè hem fet mèrits per sumar els tres punts”. Va comentar que el rival “va jugar amb les seues armes” i va ser “defensiu” i bo a pilota aturada.