FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL FEMENINA

L'AEM femení acaricia l'ascens

L’AEM supera el penúltim i podria confirmar matemàticament la nova categoria la pròxima jornada || Iris va marcar de cap el gol que va suposar la victòria

Una jugada del partit d’ahir entre l’AEM i el Pallejà.

Una jugada del partit d’ahir entre l’AEM i el Pallejà.AMADO FORROLLA

L’AEM va fer ahir un pas gairebé definitiu per a l’ascens a la nova Primera B al superar el penúltim classificat, el Pallejà (1-0). Les lleidatanes necessiten finalitzar entre les quatre millors, o estar entre les millors cinquenes i, de moment ocupen la tercera plaça amb 9 punts de marge respecte al cinquè, el Collerenc, amb el qual s’enfrontaran la pròxima jornada. En cas que les lleidatanes no perdin, l’ascens ja serà matemàtic quan encara faltin tres jornades per jugar-se.

Quant al partit d’ahir, l’AEM va patir per controlar la pilota, malgrat que el Pallejà tampoc va aconseguir generar perill sobre la porteria de Subies, que va actuar com a mera espectadora durant tota la primera part. La jugada clau de l’encontre va arribar al minut 11, quan Iris va rematar de cap un córner per fer pujar l’1-0 en el marcador. Després del descans, el lluminós ja no es va tornar a moure malgrat que Pixu va tenir ocasions per augmentar l’avantatge i Subies va haver d’intervenir per desviar un bon xut de falta de les visitants.