SEGRE

DEPORTES_LUNES

Derrota de l'Espanyol

Caparrós debuta a la banqueta del Sevilla amb un triomf gràcies a un penal absurd d’Hermoso || Monchi torna a la direcció esportiva sevillista

El davanter de l’Espanyol Borja Iglesias intenta anar-se’n del marcatge del francès Maxime Ganalons.

El davanter de l’Espanyol Borja Iglesias intenta anar-se’n del marcatge del francès Maxime Ganalons.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un Espanyol gris va caure ahir davant del nou Sevilla de Caparrós, que va passar pàgina de l’eliminació de la Lliga Europa i va superar els blanc-i-blaus gràcies a un gol de penal de Ben Yedder. Amb aquesta entrepussada, l’Espanyol trenca una ratxa de sis partits sense perdre. El Sevilla va marcar el ritme als primers minuts. Caparrós demanava més revolucions des de la banda i el quadre andalús va pressionar l’Espanyol. De tota manera, cap dels equips s’atansava a la porteria contrària amb garanties. Després del descans, van ser els de Rubi els que van portar la iniciativa, encara que poca estona més tard Mario Hermoso va cometre un sorprenent penal sobre André Silva que Ben Yedder va transformar en el 0-1, que va sentenciar l’encontre.

D’altra banda, el Sevilla va anunciar ahir el retorn a la direcció esportiva de Monchi, cessat recentment a la Roma italiana.

tracking