El Barça segueix líder

Els blaugranes es van recuperar d’un mal inici per superar l’Estudiantes

Ante Tomic, defensat pel pivot de l’Estudiantes Whittington.

Ante Tomic, defensat pel pivot de l’Estudiantes Whittington.EFE

El Barça es manté com a líder de la Lliga ACB després de vèncer ahir, al Palau Blaugrana, l’Estudiantes (90-76), en un partit marcat pel mal començament de l’equip blaugrana, que a partir del segon quart no va donar opcions al rival. El bon duel d’Ante Tomic (18 punts i 6 rebots), Kyle Kuric (15 punts) i Thomas Heurtel (12 assistències) va neutralitzar la gran actuació de Gian Clavell (18 punts) i Sandro Gentile que, encara que desqualificat amb una tècnica, va sumar 16 punts en 18 minuts.

El Barça va sortir descentrat a la pista, va fallar els deu primers atacs i es va trobar amb un parcial de 0-11 al minut 5 gràcies a un Gentile demolidor (8 punts). L’entrada de Ribas i Oriola va aconseguir fer despertar els blaugranes, encara que l’Estudiantes va mantenir l’alt nivell defensiu i va aconseguir tancar el quart amb un clar 10-22. El Barça va sortir més inspirat al segon quart, tot i que un triple de l’exblaugrana Hakanson donava un nou màxim avantatge a l’Estudiantes (10-25, min.11). Malgrat tot, els de Pesic, ja més centrats en atac, van respondre i van aconseguir avançar-se (30-29, min.18).

Després de passar pels vestidors, el Barça va sortir a pista disposat a tancar el partit, amb un Tomic imparable sota el tauler visitant. A més, tres triples de Kuric, Pangos i Singleton al final del tercer quart deixaven el marcador en 70-56 a l’inici de l’últim període, en el qual l’avantatge blaugrana va seguir creixent fins al 90-76 final.