El Bell-lloc venç el Ribera d'Ondara i puja una posició

Una jugada del partit d’ahir entre el Bell-lloc i el Ribera d’Ondara.

Una jugada del partit d’ahir entre el Bell-lloc i el Ribera d’Ondara.ITMAR FABREGAT

El Bell-lloc va derrotar el Ribera d’Ondara en un partit dominat de principi a fi pels locals i amb poques ocasions de gol per als visitants. A la primera meitat, el Bell-lloc va controlar el joc i va aconseguir anotar el primer gol gràcies a Munteanu al minut 34. Després del descans, l’encontre va seguir amb la mateixa tònica que a la primera part. Un gol en pròpia porta del visitant Simbara al minut 65 va deixar el resultat definitiu en 2-0 i va sentenciar el partit en favor de l’equip local. Després d’aquesta victòria, el Bell-lloc puja una posició i se situa a la catorzena, mentre que el Ribera d’Ondara continua a la penúltima.