EL MILLOREL PITJOR

Final a la ratxa del Borges

Els homes de Manel Cazorla cauen a casa després d’encadenar sis jornades sense perdre || El Vista Alegre va saber aprofitar les escasses ocasions davant d’un conjunt local sense pólvora

Diversos jugadors del Borges persegueixen un jugador del Vista Alegre, en una de les jugades que van tenir lloc al partit d’ahir.ITMAR FABREGAT

El Borges va encaixar la primera derrota en les set últimes jornades, després d’haver aconseguit tres empats i tres victòries consecutives, davant d’un Vista Alegre que es va mostrar més contundent que els locals tant en defensa com en atac (1-2).

El primer temps va començar amb domini local, malgrat que la primera ocasió va ser per als de Castelldefels, que van posar a prova Xammar, però el porter del Borges va evitar el 0-1 amb una bona intervenció (12). Dos minuts més tard, Dani Pujol no va rematar per esacasos mil·límetres una bona centrada des de la banda esquerra. Al minut 20, de nou Xammar va evitar una ocasió de perill del conjunt visitant i, cinc minuts després, va ser Sergey el que va intentar batre sense èxit el porter del Vista Alegre, Tomás.

Aitor i Dani Pujol van tenir diverses ocasions per inaugurar el marcador, però les grans jugades col·lectives prèvies a les respectives rematades no van obtenir el premi de marcar i, quan més estava pressionant el Borges, un contraatac visitant va acabar en una falta al límit de l’àrea el llançament de la qual va significar el 0-1, obra de Manel (41’).

A la segona meitat, el Borges va buscar amb afany la diana de l’empat i va tancar el Vista Alegre a la seua àrea, però després d’una pèrdua de la defensa local, l’equip visitant va muntar de nou un altre contraatac letal que va acabar sent el definitiu 0-2, obra d’Adri López al minut 69. Arran del segon gol encaixat, el Borges va tenir el domini total de la pilota i va generar una gran quantitat d’ocasions fins que, al 89, el porter visitant Tomás va rebutjar un bon tret de Miró i l’esfèric va anar a parar a les botes d’Aitor que, aquest cop sí, va poder marcar el primer gol per al seu equip (1-2). Malgrat el domini i les ocasions dels homes de Manel Cazorla a la recta final del duel, el Vista Alegre es va mostrar molt sòlid en defensa i no va donar cap opció més perquè els locals aconseguissin salvar un punt.

Després d’aquesta derrota, el Borges es mantindrà una jornada més amb 30 punts a l’historial, tres menys que un Vista Alegre que, a més, va tornar a Castelldefels amb el goal average al seu favor.

“Ens ha faltat contundència a l’àrea rival”

El tècnic del Borges, Manel Cazorla, va afirmar després del partit que “hem estat infinitament millors tant en possessió, com en joc associatiu, així com en la quantitat d’ocasions”. Tanmateix, va lamentar que “el futbol es decideix a les àrees i en aquest aspecte no hem estat contundents, especialment en la del rival”. Malgrat la derrota, l’entrenador local es va mostrar optimista ja que “encara que el resultat final ens dolgui, estic molt orgullós del joc del meu equip i aquest és el camí a seguir per tornar al camí de la victòria”. Finalment, va afegir que “ara toca pensar en el Tàrrega, un bon equip que ens posarà les coses difícils”.