EL MILLOREL PITJOR

L'Alpicat tomba el líder Artesa de Segre

L’Artesa de Segre perd el primer encontre a casa però manté el liderat gràcies a la derrota de l’Alcarràs || Els gols de Gomà i Sedeño van capgirar el marcador després del descans

Un jugador de l’Alpicat intenta progressar per la banda davant la pressió exercida per un jugador de l’Artesa de Segre.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Artesa de Segre, que seguirà una jornada més líder del grup 5 de Segona Catalana gràcies a la derrota de l’Alcarràs i a un goal average millor, va encaixar la primera derrota a casa de la temporada i ho va fer contra un aguerrit Alpicat, que es va emportar els tres punts gràcies a una bona segona part en la qual Gomà i Sedeño van neutralitzar amb els seus gols la diana inicial de Monclús (1-2).

El primer temps va ser de domini local. L’Artesa de Segre va donar el primer avís a l’Alpicat amb una ocasió de Ros, al minut 16, que es va perdre per sobre del travesser. La resposta visitant va arribar al minut 23, quan Carlitos va centrar per a Hamza, però aquest no va estar encertat en la rematada final, que no va arribar a veure porteria.

El líder va continuar pressionants fins que Monclús, al minut 34, va rebre una centrada al cor de l’àrea de l’Alpicat i va aconseguir fer pujar l’1-0 en el marcador. Abans del descans, va poder arribar el segon gol dels locals, però en aquesta ocasió el porter Xavier Ricart va salvar l’equip i va evitar, en el mà a mà amb Arturo, que el jugador de l’Artesa ampliés distàncies a la darreria de la primera part. Amb el resultat d’1-0 es va arribar al final dels primers 45 minuts d’un duel molt intens.

Al segon temps, l’Alpicat va sortir a buscar la remuntada i va tenir la primera ocasió al minut 47, quan Garcia va estar a punt de marcar. Quatre minuts més tard, Hamza també va tenir l’opció d’aconseguir la igualada, però no va ser fins al minut 53 quan els visitants van obtenir l’anhelat 1-1 per mitjà de Gomà, després d’una bona centrada de Garcia.

Arran del gol de l’empat, l’Alpicat va comptar amb una sèrie d’ocasions clares, però les grans intervencions del porter Martínez van evitar l’1-2 i, quan més collaven els homes de Jesús Alcalde, va arribar l’expulsió per roja directa de Carlitos (77’). Tanmateix, malgrat que comptava amb un jugador menys, l’Alpicat es va mostrar superior a un precipitat Artesa de Segre que va veure com al minut 88 encaixava el definitiu 1-2 per mitjà de Sedeño, que va rematar de cap un córner servit per Gomà.