TEMPS EXTRA ATLETISME

La Cursa SED de Lleida reuneix 350 atletes, 600 participants a la caminada i recapta 9.000 euros

La cinquena edició de la Cursa SED reuneix 350 atletes a la prova atlètica i 600 participants a la caminada || Els més de 9.000 euros recaptats, destinats a projectes en cinc països

La Cursa SED va comptar amb la participació d’atletes de totes les edats.

La Cursa SED va comptar amb la participació d’atletes de totes les edats.AMADO FORROLLA

La cinquena edició de la Cursa SED va comptar amb la participació de 350 atletes en una prova atlètica de 5 quilòmetres i de sis-centes persones a la caminada, unes xifres que van en augment respecte als anys anteriors.

Els més de 9.000 euros que s’han recaptat en aquesta edició es destinaran als projectes de cooperació de l’ONG Solidaritat, Educació i Desenvolupament, vinculada al col·legi Maristes i que treballa a Colòmbia, República Centreafricana, Haití, Paraguai i Tanzània. A més de la Cursa SED, el grup SED-Lleida treballa en l’elaboració de material educatiu per tractar la justícia global i fomenta i acompanya joves voluntaris que durant l’estiu treballen en camps de diversos països.

Quant a la competició, els guanyadors de la cinquena edició de la Cursa SED van ser Roger Estradé, del Xafatolls, i Marina Paredes. El circuit va recórrer part del marge esquerre del riu Segre i va finalitzar al col·legi Maristes, on es va celebrar una master class de zumba per als assistents.