La UE Tàrrega s'imposa a Gavà en una bona segona part

La UE Tàrrega s’imposa a Gavà en una bona segona part || El triomf allunya a onze punts la zona de descens

La UE Tàrrega va sumar tres valuosos punts en la visita a un aguerrit Gavà.

La UE Tàrrega va sumar tres valuosos punts en la visita a un aguerrit Gavà.ÁREA 11

La UE Tàrrega va aconseguir imposar-se en la visita a un aguerrit Gavà que va posar les coses molt difícils als d’Edu Berrocal i no va ser fins a la segona part quan els blaugranes van aconseguir doblegar el rival. Vargas, al minut 61, va avançar un Tàrrega que va administrar bé l’avantatge fins a sentenciar, a deu del final, gràcies a un gol de Joni, que va aprofitar un rebuig de la fusta per situar el definitiu 0-2.

Arribava al partit el Tàrrega minvat per diverses baixes i amb la necessitat sumar per distanciar-se de la zona perillosa de la taula, precisament davant d’un rival encara més necessitat de punts. Per això, els locals van sortir més intensos i molt decidits a buscar la porteria d’Albert Pont que, ja al minut 4, va haver de rebutjar una volea de Quiles que ja es colava entre els tres pals. Per la seua banda, el Tàrrega, seriós en defensa, deixava la batuta als locals, però concentrat a assegurar la rereguarda. Tret d’alguna ocasió aïllada, com les de Ruiz, al 30, amb una fluixa rematada, o la de Joan, poc després, també ben solucionada per Albert Pont, el Gavà no va crear gaires problemes a la primera part, però ja al final d’aquesta l’equip d’Edu Berrocal va avançar les línies i un xut d’Enríquez va sortir desviat per centímetres Ja a la segona part, el Tàrrega va prendre la iniciativa i va anar a buscar el partit. Un córner servit per Enríquez, que va refusar Albert, va acabar amb un tret del mateix Enríquez repel·lit per la fusta en la qual sens dubte va ser, fins aquell moment, la millor ocasió del Tàrrega.

La rèplica va arribar amb dos situacions a dalt dels amfitrions, una de Kyeremeh i una altra de Marcos, que van ser l’avantsala del gol que trencaria les taules. Va ser al 61, quan una pilota penjada en un llançament de falta la va caçar a l’àrea Vargas per colpejar de manera poc ortodoxa però efectiva el cuir i enviar-lo al fons de les malles. A partir d’aquell moment els de la Bòbila es van bolcar a atac davant d’un oponent centrat a defensar i esperar l’instant perfecte per sentenciar definitivament l’encontre al seu favor.

Una altra vegada Kyeremeh i una altra vegada Marcos van provar d’igualar la contesa, però el que va acabar arribant va ser el definitiu 0-2, obra de Joni al 80, després que aprofités un tret de Leo que Albert havia enviat al pal. Victòria i reconeixement de moral per a la Unió Esportiva Tàrrega.

“Aquest triomf ens dóna molta confiança”

Quan va acabar el partit, l’entrenador de la UE Tàrrega, Edu Berrocal, es va mostrar molt satisfet del triomf del Tàrrega sobre el Gavà: “És una victòria molt important per a nosaltres perquè hem posat molta terra pel mig amb els perseguidors del descens i escapar-se a deu punts a aquestes altures comença a ser molt definitiu de cara a aconseguir la permanènciaa la categoria. Per tant, per a nosaltres és un pas de gegant”, va afirmar.