SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

El Valladolid veta a jugadors seus anar amb Catalunya

Impedeix que Masip i Alcaraz juguin dilluns, malgrat que ja ho havia anunciat

Messi va tornar a entrenar-se ahir amb la selecció de l’Argentina, després de vuit mesos.

Messi va tornar a entrenar-se ahir amb la selecció de l’Argentina, després de vuit mesos.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Valladolid ha vetat que dos dels seus futbolistes, Jordi Masip i Rubén Alzaraz, a banda del tècnic Sergio González, acudeixin a la crida de la selecció de Catalunya, per jugar el matx amistós de dilluns vinent davant de Veneçuela. El veto va arribar després que el mateix club anunciés la convocatòria a través de les xarxes socials. Dilluns, el club va informar al seu Twitter oficial que “Alcaraz i Masip, citats per la selecció catalana per a l’amistós davant de Veneçuela del dilluns vinent 25 de març”.

Tanmateix, ahir va fer marxa enrere i va anunciar en un comunicat que “el Reial Valladolid ha pres la decisió de no permetre la participació de Rubén Alcaraz i Jordi Masip en el partit amistós” i afegeix que “tampoc donarà permís a Sergio González, un dels seleccionadors del combinat”. L’excusa del club castellà és la de “fer primar els seus propis interessos esportius en una fase decisiva de la temporada” i evitar riscos de lesions.

Tampoc hi participaran els jugadors del Rayo Vallecano Alberto García i Àlex Moreno, segons va anunciar el programa Esport Club, d’Esport3, en aquest cas perquè el club madrileny ha programat una sessió d’entrenament dilluns a la tarda.

El seleccionador català, Gerard López, té previst donar a conèixer avui la llista de convocats per a aquest partit, encara que RAC1 ja va avançar ahir que hi serà el lleidatà Bojan Krkic, a part de Gerard Piqué i Xavi Hernández.

Messi, per la seua part, ja es va entrenar ahir amb la selecció de l’Argentina.

tracking