SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El lleidatà Roc Llisa apunta a Itàlia

El lleidatà, actualment a l’Alcoi, està molt a prop de tancar el fitxatge per un club de la sèrie A1 || Assegura que el seu somni “és tornar algun dia al Llista”

Roc Llisa, davant de Bruno di Benedetto, durant el partit de fa unes setmanes a Lleida.

Roc Llisa, davant de Bruno di Benedetto, durant el partit de fa unes setmanes a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Roc Llisa, format al planter del Lleida Llista i que actualment milita a l’Alcoi de l’OK Lliga, està molt a prop de tancar el seu fitxatge per un equip de la sèrie A1 italiana, que prefereix no revelar. “Fa un mes que parlem i les negociacions estan molt avançades. És una opció que em sedueix molt, perquè seria un canvi total, tant a nivell de vida com de joc, en una altra lliga que també és molt competitiva”, reconeix.

Llisa creu que als seus 21 anys “és una bona oportunitat per fer aquest pas i provar una competició diferent”, assegura, per bé que reconeix que el seu somni és tornar algun dia a vestir la samarreta del Llista. “Des que me’n vaig anar de Lleida sempre he tingut la il·lusió de tornar. Espero que algun dia ho pugui aconseguir”, apunta.

Pol Franci i Ballestero juguen aquest any a Itàlia, Mola i Seró a França i Bosc i Bartés, a Àustria

Malgrat els bons números que presenta aquesta temporada, en la que acumula anotats 18 gols, només dos menys que Roberto di Benedetto, el màxim realitzador de l’equip llistat, ningú del Llista ha temptejat la seua tornada, una cosa que entén. “Actualment el Llista està en un altre nivell, és un dels equips capdavanters i entenc que busquin un altre tipus de jugadors”, afirma.

Llisa compleix la seua segona campanya a l’Alcoi, actualment cuer de la categoria i amb un peu i mig a l’OK Lliga Plata. “A nivell individual estic content de com m’estan sortint les coses, però en el col·lectiu no tant, perquè se’ns ha posat molt complicada la permanència”, va assenyalar.

Lleida compta aquesta temporada amb sis jugadors repartits per Europa. Dos d’ells són a Itàlia, concretament Pol Franci, que milita en el Monza, amb el qual aquest any ha disputat la màxima competició europea, i David Ballestero, exjugador del Llista i de l’Alpicat que juga a l’històric Amatori Vercelli.

Uns altres dos lleidatans ho fan a França, com són el porter llistat Albert Mola i Toni Seró, que estan a les files del Quevert francès, que també ha disputat aquesta temporada la Champions, mentre que al Wolfurt austríac militen Iker Bosch i Jaume Bartés.

tracking