SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Set finals de 'play-off' per al Força Lleida

La victòria ahir del Palma sobre el Palència manté l’ICG Lleida a dos triomfs dels llocs de promoció || Quatre partits els jugarà al Barris Nord

Renovació de patrocini - El Força Lleida i el Centre de Mediació (CEMICALL) han renovat aquesta setmana el conveni de col·laboració que els unia des del mes de gener del 2018.

Renovació de patrocini - El Força Lleida i el Centre de Mediació (CEMICALL) han renovat aquesta setmana el conveni de col·laboració que els unia des del mes de gener del 2018.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida s’ha guanyat el dret a aspirar a alguna cosa més que no sigui la permanència després de la soferta victòria aconseguida dimarts passat sobre el Barça B, que ja assegura virtualment la salvació. Quan falten encara set jornades perquè conclogui la fase regular, l’equip de Jorge Serna té opcions de classificar-se per al play-off, si bé la distància continua sent la mateixa que fa una jornada, dos victòries, per culpa especialment del triomf d’ahir del Palma sobre el Palència.

Malgrat aquest desavantatge i de tenir l’average perdut amb el Palma i parcialment en contra amb el Valladolid i l’Osca –amb tots dos va perdre al Barris Nord per quatre punts de diferència–, l’ICG Lleida depèn de si mateix per ser entre els nou primers classificats de la fase regular (el campió puja directament i del segon al novè juguen el play-off). I és que els de Jorge Serna han de rendir visita tant a la pista de l’Osca com a la del Valladolid, dos equips que, a més, s’enfrontaran entre si en l’última jornada, per la qual cosa un no sumarà.

De les últimes set jornades que queden per concloure la fase regular, en quatre l’ICG Lleida jugarà com a local, davant de Castelló i Araberri, ambdós de forma consecutiva; Corunya i Betis, aquest últim per concloure la Lliga. L’altre desplaçament a més d’Osca i Valladolid serà el de dissabte vinent a Oviedo, que és tercer classificat.

El calendari que queda als seus rivals directes tampoc no és gens fàcil, especialment el del Palma, que se les haurà amb Ourense, Melilla, Granada i Oviedo, quatre dels sis primers classificats, a part de Canoe, Barça B i Castelló. Valladolid i Osca, per la seua part, tindran gairebé als mateixos rivals i un calendari una mica més assequible.

D’altra banda, el president el Força Lleida, Félix González, confia que “ara que l’equip s’ha tret la pressió per la salvació, doni el millor de si per intentar aspirar al play-off, perquè seria la millor promoció de cara a aconseguir més abonats la temporada vinent”.

tracking