SEGRE

Jorge Serna: “Cada victòria la celebro com una Champions”

Destaca el mèrit del seu equip i diu que lluitaran pel ‘play-off’

Serna veu el seu equip amb opcions, però sense marge d'error.

Jorge Serna: “Cada victòria la celebro com una Champions”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, va voler deixar clar ahir que el seu equip tindrà la màxima ambició per aconseguir una plaça de playoff, ara que la permanència està virtualment aconseguida, però va advertir que tot dependrà de la millora en el joc en els set partits que queden.

“Tinc la mateixa ambició des del partit u fins al 34 i lluitaré a mort els 34 partits. Si entrem en els play-offs, fenomenal, però si no, ningú em podrà dir que no he lluitat, ni un sol aficionat em podrà dir que vaig tirar la temporada a set jornades del final. La meua manera d’entendre el bàsquet, l’esport i la vida mateixa és lluitar fins a l’últim segon, fins a l’últim round del combat, i estem en el combat. No és el mateix guanyar 13 partits que 17, i si amb 17 no entres, doncs no entres, però almenys has guanyat 17 partits”, va assenyalar. El tècnic també va enaltir el que ha fet aquest equip amb les dificultats que ha tingut, tant físiques com econòmiques. “Guanyar un partit en aquesta Lliga amb aquesta plantilla té molt mèrit. Guanyar l’altre dia el Barça, que està lluitant pel descens, ens costa la vida, i ens ha costat contra Granada i molts d’altres”, de forma que, va assegurar, “cada victòria la celebro com la Champions, i em ve de gust celebrar més Champions. La meua ambició no ha canviat gens”.

Preguntat sobre les opcions de jugar el play-off, Serna va ser clar. “El play-off es demostrarà a la pista. Si guanyem a Oviedo, demostrarem que tenim alguna opció de jugar-lo, però si ens passa per sobre, no en serem mereixedors. Després de perdre davant del Canoe, la meua sensació era que no érem dignes de jugar el play-off.” “Si anem a Oviedo i ens passen per sobre, no en serem dignes. Que anem i guanyem o almenys competim i som allà fins al final, doncs estarem en la lluita per ser entre els millors. Fonamentalment depèn de nosaltres, del nostre rendiment, del nostre nivell de millora. Ara mateix hi ha nou o deu equips que són més mereixedors que nosaltres, però queden set partits. Veurem què passa perquè set partits són un món, malgrat que el nostre marge d’error ara mateix és mínim, i tampoc tenim un calendari fàcil”, va afegir.

Els lleidatans afronten demà la primera de les set finals que els queden per aconseguir el segon repte de la temporada, i ho faran en una pista poc propícia i davant d’un rival que, segons va dir Serna, “és el que més en forma està actualment a la seua pista”.

tracking