SEGRE

POLIESPORTIU INSTAL·LACIONS

Torrefarrera homenatja Antoni Palau i Manel Bosch

Bateja amb els seus noms el Complex Esportiu i el pavelló poliesportiu

El regidor d’Esports de Torrefarrera, Albert Roig, amb l’alcalde Jordi Latorre.

El regidor d’Esports de Torrefarrera, Albert Roig, amb l’alcalde Jordi Latorre.AJUNTAMENT DE TORREFARRERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament de Torrefarrera va aprovar ahir el canvi de nom del Complex Esportiu del Segrià i del pavelló poliesportiu municipal, que a partir d’ara portaran el nom de dos dels més il·lustres esportistes nascuts a la localitat, Antoni Palau i Manel Bosch.

Les instal·lacions passen a denominar-se Complex Esportiu Antoni Palau, en memòria del que va ser jugador de la UE Lleida i que va morir el juny del 2017, i Pavelló Poliesportiu Municipal Manel Bosch, en honor a l’exjugador de bàsquet. L’alcalde, Jordi Latorre, va destacar els mèrits dels dos esportistes “per la seua trajectòria esportiva i per difondre el nom de Torrefarrera per tot arreu”.

Manel Bosch va confessar sobre la decisió de l’ajuntament que “m’ha fet molta il·lusió que hagin pensat en mi”. L’exjugador de bàsquet va afegir que “és molt reconfortant que et reconeguin a casa. He portat el nom de Torrefarrera i de Lleida per tot el món i quan vaig saber aquesta decisió se’m va posar la pell de gallina. És una cosa que queda per a tota la vida i estic orgullós, per la qual cosa els dono les gràcies. Tinc la família a Torrefarrera i sempre m’he sentit avalat, tant per les institucions com per la gent d’aquí. Que després de tant temps d’haver-me retirat encara em recordin em fa molta il·lusió”, va reiterar.

Manel Bosch i Bifet (19-9-1967) va ser jugador entre els anys 1984 i 2003 i durant la seua carrera professional va jugar al Lleida, Espanyol, Saragossa, Màlaga i Barcelona, club amb el va guanyar en dos ocasions el títol de la Lliga ACB. També va ser internacional amb la selecció d’Espanya júnior, la sub-22 i amb l’absoluta, en aquest cas en 41 ocasions, arribant a guanyar el bronze a l’Eurobàsquet de Roma del 1991. El Lleida Basquetbol li va retirar la samarreta amb el número 12 el 29 de desembre del 2003.

Quant a Antoni Palau i Vila (4-9-1963), mort el 27 de juny del 2017, va ser un dels jugadors més carismàtics de la Unió Esportiva Lleida als anys vuitanta i noranta i peça clau en l’ascens a Primera amb Mané com a entrenador. Va arribar a jugar també a la màxima categoria amb aquest club, que el va homenatjar quan es va retirar.

tracking