SEGRE

Tres lleidatans a la selecció de Catalunya

Tercer lleidatà a la selecció per al partit de dilluns, amb Bojan i Carmona

Bojan, en una imatge d'arxiu

Bojan, en una imatge d'arxiuYGJ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seleccionador català, Gerard López, va incloure ahir a la llista de convocats per al partit amistós davant de Veneçuela de dilluns Pere Milla, jugador de l’Eibar, amb el qual ja són tres els futbolistes lleidatans citats per Catalunya. A més de l’exjugador del Lleida, també hi figuren Bojan Krkic (Stoke City) i Marc Cardona (Eibar). A més, l’Eibar es converteix, igualat amb Espanyol i Girona, en l’equip que aporta més jugadors, quatre cada un.

Pere Milla es va convertir ahir en el jugador número 21 de la selecció i Gerard López encara espera completar la llista amb un altre davanter, després dels problemes que ha tingut arran del veto de Valladolid, Rayo Vallecano i Osca per cedir els seus futbolistes catalans.

Un altre jugador del Lleida, Jaime Mata, convocat per primera vegada amb Espanya, admetia ahir que el seu és “un cas atípic” al món del futbol per arribar al combinat estatal amb 30 anys, i va afegir que es troba “adaptat a tot i molt feliç”. Mata podria debutar amb Espanya en el partit classificatori per a l’Eurocopa que juga demà davant de Noruega a València.

D’altra banda, Espanya sub-21 va vèncer ahir 1-0 Romania en un partit amistós.

tracking