SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Duel de 'play-off' sense Shaquille

L’ICG Lleida visita avui l’Oviedo amb la baixa d’última hora del pivot bahamià, que s’ha quedat a Lleida || Una victòria rellançaria les opcions de classificar-se entre els nou primers

L'ICG Força Lleida cau en la pista del Bilbao

L'ICG Força Lleida cau en la pista del BilbaoAREA11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la permanència virtual ja a la butxaca –avui o demà podria ser matemàtica–, l’ICG Força Lleida afronta aquesta tarda la primera de les set finals que li queden fins a la conclusió de la fase regular per classificar-se per al play-off d’ascens. La primera és (19.00) a la pista de l’Oviedo, un feu gens propici per als interessos lleidatans, i més ara d’acord amb el nivell que està mostrant el quadre asturià al seu feu, on només ha cedit un partit en els últims cinc mesos.

Al contrari, l’ICG Lleida acumula tres mesos sense guanyar com a visitant, des que ho va fer el passat 14 de desembre a la pista de l’Araberri. Des d’aleshores ha encadenat set derrotes foranes.

Des del 14 de desembre, quan va guanyar a la pista de l’Araberri, ha encaixat set derrotes com a visitant

Si l’empresa no era ja per si mateixa complicada, la situació s’ha agreujat amb la baixa d’última hora de Shaquille O’Neal Cleare. El pivot bahamià, que s’ha convertit en un dels jugadors importants de l’equip en els tres partits que porta disputats amb la samarreta lleidatana, s’ha quedat a Lleida per unes molèsties en un genoll que ja li van impedir entrenar-se dijous. El tècnic Jorge Serna ha preferit no forçar i l’ha reservat per al pròxim matx.

L’únic positiu és que l’ICG Lleida visitarà l’Oviedo sense la pressió de guanyar per salvar-se, una cosa que, no obstant, no ha afectat l’equip segons el parer del seu entrenador. “No hem notat diàriament la pressió d’haver de guanyar, sinó que la nostra missió ha sigut i és jugar millor. No ha canviat res des del dia del Barça B, jo com a entrenador sí, perquè entenc la importància d’aconseguir un objectiu com aquest a set jornades del final, que és un miniassoliment important, però per als jugadors no crec que els afecti. Continuem treballant i veurem si ens dóna per continuar millorant i poder mirar un pelet més amunt, però tot dependrà de si millorem el nostre joc”.

Quant a l’Oviedo, va assegurar que “és l’equip a dia d’avui més en forma a casa de la Lliga. Ara mateix està dominant”.

El club llança un abonament per als 4 últims partits El Força Lleida va llançar ahir la campanya Recta final, mitjançant la qual posarà a la venda un carnet personalitzat per als últims quatre partits a casa de la fase regular, Castelló (29 de març), Araberri (5 d’abril), Corunya (21 d’abril) i Betis (3 de maig), al preu de 30 euros. La seua ubicació serà la zona de corbes.al preu de 30 euros.

tracking