SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista vol recuperar la millor versió a Igualada

Albert Folguera.

Albert Folguera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista disputarà avui a la pista de l’Igualada (20.00) el partit que té pendent de la vint-i-dosena jornada de l’OK Lliga, un duel en el qual intentarà recuperar la seua millor versió després de la dura derrota encaixada diumenge passat a casa a mans del Lloret (1-3).

L’entrepussada li va impedir situar-se a sis punts de la quarta plaça a la taula que ocupa el Noia, que havia perdut el seu partit davant del Barça, per la qual cosa avui no pot fallar si vol mantenir opcions de lluitar per aquesta posició, que ara té a nou punts i que dóna accés a l’Eurolliga.

A més, el partit és davant d’un rival directe, ja que el conjunt de l’Anoia està a tan sols un punt dels llistats, que avançaria a la classificació en cas d’aconseguir la victòria.

En canvi, un triomf dels jugadors d’Albert Folguera pràcticament els asseguraria la seua classificació un any més per a la Europe Cup de la pròxima temporada, ja que gaudiria de 15 punts de renda sobre el novè lloc quan tan sols en restarien 21 en joc.

tracking