SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Només amb esforç i actitud no n'hi ha prou per guanyar”

Oliva demana al seu equip “ser protagonista” i dominar els partits amb la pilota

Noel, que és nutricionista, va fer una xarrada als pares de la base.

Noel, que és nutricionista, va fer una xarrada als pares de la base.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Lleida Esportiu, Joan Carles Oliva, va dir ahir que el partit de demà davant del Castelló és molt important perquè “pot marcar un punt d’inflexió” i vol que l’equip sigui “més protagonista” en els nou partits que queden. “L’equip ha de ser protagonista. No pot ser que Badalona i Olot ens prenguin la pilota. No ens podem adormir perquè les oportunitats van passant, encara que tinc la sensació que aquest diumenge hi haurà un punt d’inflexió”, va afirmar Oliva.

El tècnic blau va insistir en el discurs de les últimes setmanes elogiant la predisposició i capacitat que hi ha a la plantilla, però va advertir que amb això no n’hi ha prou per guanyar partits.

El tècnic del Lleida creu que el partit de demà amb el Castelló suposarà “un punt d’inflexió”

“Crec que la jornada passada davant de l’Hèrcules es va fer un pas endavant pel grau d’esforç i actitud que va posar l’equip, però això ja és una cosa que tenia abans d’arribar jo. Hem de tenir més tranquil·litat i domini de la pilota per guanyar partits perquè només amb l’esforç no n’hi ha prou”, va subratllar el tècnic lleidatà.

Oliva es va mostrar molt satisfet pel treball de la setmana, malgrat les set baixes (Zotko, Joan Oriol, Tano, Trilles, Alpha, Santiago i Marc Martínez) que té. “He felicitat els jugadors, però també els he dit que aquí es tracta de competir i en els dos últims partits a casa no ho hem fet”, va emfatitzar.

Davant del Castelló, penúltim, només hi ha un objectiu per a Oliva. “Hem de guanyar i que surti el millor de cada jugador. Si no, no mereixem estar al play-off. Les bones paraules i els missatges positius estan molt bé, però a l’equip li falta un plus més per guanyar. Amb el que fem no és suficient”, va concloure.

tracking