SEGRE

TENIS CLUBS

Nova directiva de l'Urgell en tres mesos

La junta va dimitir ahir oficialment i una gestora n’assumeix la direcció || La falta de suport i la desconfiança, les raons

A la imatge, la junta directiva del club que ahir va presentar oficialment la renúncia.

A la imatge, la junta directiva del club que ahir va presentar oficialment la renúncia.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Tennis Urgell està des d’ahir en mans d’una junta gestora, després que l’actual directiva dimitís de forma oficial durant l’assemblea extraordinària celebrada ahir, a la qual van assistir uns 70 socis. Acaba així un mandat que ha durat escassament 16 mesos, des que el novembre del 2017 assumís la presidència Blanca Nos, després de guanyar les eleccions a l’altre candidat, Josep Pérez Xuclà, per 159 vots a 132. Es convertia així en la primera dona que presidia l’entitat, substituint en el càrrec Ramon Mestres, que l’havia ocupat els anteriors quatre anys.

La junta capitanejada per Nos havia anunciat la seua dimissió “irrevocable” el 28 de febrer passat, adduint “pressions molt fortes” per part d’un grup de socis i falta de suport i desconfiança a la seua tasca. “Teníem un projecte, però al veure que no podíem tirar-lo endavant per l’oposició d’alguns socis la millor solució era abandonar i convocar eleccions”, va indicar Blanca Nos, que va rebre un rebuig frontal a la seua intenció de desvincular el pàdel de l’entitat que gestiona també el tenis.

Els socis van mostrar el seu rebuig a desvincular el pàdel de l’entitat que gestiona el tenis

Durant el seu mandat, la junta ha aconseguit, entre altres coses, reduir una part del deute gràcies a les dotze empreses col·laboradores i a un patrocinador principal, que mai havia tingut el club.

Ahir va quedar constituïda la junta gestora, integrada per dos exdirectius, la mateixa Nos i l’exvicepresident Vicente Triad, i per Marco Milanovic, que a partir d’ara començarà a treballar en la confecció del calendari electoral.

L’objectiu, tal com va anunciar la ja expresidenta, “és tenir nova junta directiva abans de tres mesos”.

tracking