SEGRE

Futbol

El Lleida segueix en caiguda lliure i perd amb el Castelló (0-1)

L’equip d’Oliva només ha sumat 2 dels últims 12 punts, tres d’aquests partits a casa, i ara està a dos punts del play off

El Lleida segueix en caiguda lliure i perd amb el Castelló (0-1)

El Lleida segueix en caiguda lliure i perd amb el Castelló (0-1)JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu no aixeca cap i ha estat acomiadat amb xiulets i alguns mocadors. Ha tornat a perdre a casa, aquesta vegada davant d’un Castelló que anava penúltim i que amb la seua victòria per 0-1 aconsegueix sortir dels llocs de descens. L’equip de Joan Carles Oliva continua sumit en una profunda depressió i només ha sumat 2 dels últims 12 punts en joc, tenint en compte que tres d’aquests 4 partits han estat en el Camp d’Esports.

El Lleida ha començat regalant la primera meitat, una cosa que ja acostumava a fer en la primera volta amb Gerard Albadalejo però, almenys, aleshores remuntava els partits, de vegades amb èpica inclosa. L’equip actual, que en aquest partit tenia set baixes, sembla bloquejat mentalment i fos en tots els sentits, perque li falta espurna, intensitat i vida en definitiva.

El Castelló no ha fet gaire més en un partit pèssim en el primer temps i només una mica més digerible després del descans. S´ha limitat a aprofitar un regal de la defensa del Lleida per anotar el seu gol en el minut 20 del partit per mediació de César Díaz i després ha fer el just i necessari per contenir algun llampec aïllat dels blaus. En els minuts finals els blanc-i-negres han simulat lesions per anar esgotant el cronòmetre i aconseguir una victòria d’or per a ells que condemna al Lleida a seguir a l’UCI, ara a dos punts del play off d’on va sortir la passada jornada.

El Lleida visitarà la pròxima jornada el camp de l’Alcoià, partit que es disputarà diumenge dia 31 a les 17.00 hores.

tracking