SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista cau a Igualada

L’equip lleidatà segueix negat de cara al gol i encaixa la segona derrota seguida || Folguera assegura que el mal moment es deu a un tema mental

El Lleida Llista, durant un temps mort sol·licitat pel tècnic Albert Folguera.

El Lleida Llista, durant un temps mort sol·licitat pel tècnic Albert Folguera.LLEIDA LLISTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista va encaixar ahir una derrota unflada per 5-1 a Igualada que, encara que a simple vista pugui semblar el contrari, és enganyosa. Almenys no havia de ser mai tan voluminosa. És cert que l’equip d’Albert Folguera no està fi, però va tenir nombroses i algunes molt clares ocasions per haver pogut marcar i no ho va fer. D’això es van aprofitar els locals que, sobretot a la primera meitat, van ser summament eficaços.

Amb el 3-0 al descans, la segona meitat ja va ser un pur tràmit. És la segona derrota consecutiva de l’equip lleidatà, que en l’anterior partit havia caigut a casa davant del Lloret (1-3).

Després del matx, Albert Folguera va comentar a aquest diari que “no estem fins, no marquem un gol ni a l’arc de Sant Martí. És un tema mental. Creem, juguem, però no marquem”.

Analitzant el matx, Folguera va assenyalar que “a la primera ocasió que han tingut ells ens han marcat i quan podíem haver aconseguit l’1-1 ens fan el 2-0. Després ha passat una cosa semblant. Quan podíem escurçar distàncies amb el 2-1, hem fallat una ocasió molt clara i ens marquen el 3-0”.

El tècnic lleidatà va assegurar que els seus jugadors treballen i s’esforcen, per la qual cosa no és un problema d’esforç ni d’actitud. “Com s’ha vist en el partit hem corregut molt, però no ho hem fet bé. Ens està costant molt.”

Segons la seua opinió, “el mercat està molt revolucionat i això ens afecta. No només la marxa dels germans Di Benedetto sinó que hi ha altres jugadors als quals també els fan ofertes i això costa controlar-ho”.

tracking