SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“S'ha notat la diferència entre els dos equips”

Serna va dir que “ara mateix hi ha 9 equips que es mereixen més el ‘play-off’ que nosaltres”

Alonso Meana llança a cistella sense oposició durant el partit d’ahir disputat al pavelló de Pumarín, que va presentar una gran entrada.

Alonso Meana llança a cistella sense oposició durant el partit d’ahir disputat al pavelló de Pumarín, que va presentar una gran entrada.FERNANDO RODRÍGUEZ/LA NUEVA ESPAÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, es va mostrar molt crític un cop d’havia acabat el partit amb la imatge que va donar ahir l’equip a la pista de l’Oviedo, on va encaixar la quinzena derrota de la temporada. “S’ha notat la diferència que hi ha entre tots dos equips. Hem permès massa bloquejos directes per a Ahonen i Llorente, hem permès cistelles senzilles i en alguns moments ells han jugat massa fàcil. Una de les dades és que ells ens han fet sis taps, la qual cosa suposa que han sabut frenar-nos i no hem tingut segones opcions. Hem de ser molt més durs en defensa i després, en atac, hem de compartir més la pilota, perquè el que hem aconseguit ha estat gràcies a moltes individualitats”, va afirmar.

Serna va afegir que la diferència de vuit punts que reflectia el marcador al descans era “una mica enganyosa, perquè l’Oviedo mereixia tenir molt més marge. Hem de venir aquí a competir, però també a jugar millor a bàsquet”, va puntualitzar. Amb referència a les opcions de play-off que té l’equip, el tècnic lleidatà va afirmar que “la lluita en aquesta zona és la que és, però ja vaig dir que per estar al play-off cal merèixer-ho i ara mateix hi ha nou equips que s’ho mereixen més que nosaltres. Ens queden encara sis partits per millorar el nostre bàsquet i ara mateix l’únic que tinc al cap és sumar la victòria número catorze, res més”.

El tècnic de l’ICG Força Lleida també es va referir a la baixa de Shaquille Cleare. “Per a nosaltres és el cinc que millor juga al pal baix i ens hauria ajudat molt. Veurem si podem tenir-lo per als sis partits que resten i intentarem seguir sumant.”

tracking