SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi, amb molèsties al pubis, torna a Barcelona

El blaugrana no disputarà el pròxim partit amb la selecció contra el Marroc

El club ha organitzat trobades amb la base per recordar el llegat que va deixar Johan Cruyff.

El club ha organitzat trobades amb la base per recordar el llegat que va deixar Johan Cruyff.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció argentina va anunciar ahir a través del seu compte de Twitter que Leo Messi abandonarà la concentració de l’albiceleste després de l’amistós disputat divendres davant de Veneçuela al Wanda Metropolitano. Segons resa el comunicat mèdic, el crac del FC Barcelona pateix una “reagudització de dolor pubià bilateral”, de forma que serà baixa per al pròxim matx que disputarà Argentina davant de la selecció del Marroc.

Messi, que arrossega fa temps molèsties en aquesta zona, va disputar els 90 minuts en un partit que significava la seua tornada a la selecció nacional després del Mundial de Rússia i en el qual va veure com, malgrat els seus intents, els de Scaloni van caure per 1-3 davant de la vinotinto. En els propers dies es determinarà l’abast d’aquestes molèsties i si el de Rosario estarà o no disponible de cara al pròxim partit de Lliga que té el Barça davant de l’RCD Espanyol en el derbi barceloní, que es disputarà el pròxim dissabte 30 de març.

D’altra banda, tres anys després de la mort de Johan Cruyff, el seu llegat es manté molt viu en el si de l’entitat blaugrana, que ha organitzat una sèrie de conferències amb els equips formatius de la Masia per recordar els mètodes del tècnic holandès, que va deixar una empremta molt profunda a l’entitat. Cruyff va morir el 24 de març del 2016 a causa d’un càncer de pulmó, però el seu llegat roman en el temps. Els seus vuit anys com a entrenador del primer equip (1988-1996) van marcar un abans i després en les futures generacions de jugadors i d’entrenadors de l’entitat blaugrana.

Per aquest motiu, en aquesta setmana, el club ha organitzat trobades amb els equips formatius, en les quals han participat exjugadors de Cruyff, com Guillermo Amor o Jordi Roura, ara amb responsabilitats a l’entitat. Els encontres amb els joves futbolistes han servit per recordar la seua figura, però també per refrescar conceptes metodològics.

Per commemorar el tercer aniversari de la mort de Cuyff, el FC Barcelona difondrà avui un vídeo per recordar la influència de l’holandès en el futbol de l’entitat barcelonista.

tracking