Pas endavant del Vila-sana per a Europa

Supera el Cerdanyola, un rival directe

Victòria Porta, en una foto d’arxiu, va marcar dos gols.

Victòria Porta, en una foto d’arxiu, va marcar dos gols.SEGRE

El Vila-sana va fer ahir un pas molt important per competir la pròxima temporada a Europa al guanyar per la mínima el Cerdanyola, un rival directe, per 2-3 en un partit molt físic.

Les del Pla d’Urgell superen després dels resultats de la jornada el mateix Cerdanyola i el Voltregà i ocupen ara la quarta plaça de la classificació, la primera que dóna accés a competició europea, a falta de sis jornades per a la conclusió de la Lliga regular.

El partit va començar amb ritme, especialment per part de les jugadores del Vila-sana que es van avançar al minut 8 amb un gol de Victòria Porta. Després del gol, el domini de les lleidatanes va continuar i al minut 11 Joana Comas va augmentar l’avantatge amb el 0-2, que deixava el xoc costa avall per a les de Jordi Capdevila.

Després del pas pels vestidors, tanmateix, el panorama va canviar i va ser el Cerdanyola el que va prendre el comandament del partit. D’aquesta forma, en el minut 32, Noelie Paredes retallava distàncies per a les barcelonines aprofitant una jugada confusa a prop de la porteria d’Anna Ferrer. Dos minuts més tard, a més, la local Gemma Solé empatava el matx aprofitant un penal. El 2-2 va ser un cop per a les lleidatanes, que tanmateix van aconseguir reposar-se per acabar guanyant el partit. Victòria Porta, la màxima anotadora de l’equip, va tornar a aparèixer a cinc minuts per al final per tornar l’avantatge al Vila-sana, que acabaria emportant-se el duel.